”Daarom fluit ik liever Feyenoord-Ajax dan Ajax-Feyenoord”

0
4316

De KNVB maakte onlangs het speelschema voor het seizoen 2016/2017 openbaar. Op 23 oktober staat Feyenoord in de eigen Kuip tegenover aartsrivaal Ajax. Dat is niet alleen voor de spelers een bijzondere wedstrijd.

”De Klassieker is de mooiste wedstrijd van het seizoen om te fluiten”, zegt toparbiter Bas Nijhuis in het online praatprogramma EK Daily. ”Ik vind de moeilijkste wedstrijd van het seizoen ook de mooiste, daarom fluit ik liever Feyenoord – Ajax dan Ajax – Feyenoord. Het is jammer dat er geen uitsupporters meer bij die wedstrijden zijn, want dat hoort wel. Ik heb die rivaliteit vaak gezien dus misschien is het ook wel beter dat er geen supporters van beide clubs aanwezig zijn.”

-Advertentie- Word lid van FSV De Feijenoorder