Pellè nog vaak bezig met Feyenoord

0
4642

Graziano Pellè was letterlijk en figuurlijk de grote man bij Feyenoord.

De Italiaanse spits denkt nog vaak terug aan zijn periode bij Feyenoord. Hij volgt al zijn hele carrière zijn instinct en weet zelf het beste wat goed voor hem is.
„En weet je wat ik dan doe als het heel even minder gaat? Dan ga ik achter mijn laptop zitten en klik ik op YouTube naar al die beelden, waarop ik in De Kuip scoor uit voorzetten van Ruben Schaken”, aldus Pellè met een lach.

“Hoe Ruben de bal op mijn hoofd wist te leggen, vond ik altijd schitterend. Dan zie ik die Kuip weer exploderen en is meteen het gevoel in mijn kop goed. Want dan weet ik, als de aanvoer maar goed is, maak ik het af. Dat is nog steeds zo. Ik ben geen twijfelaar.”

Lodewijks

Eén van de fijnste mensen bij Feyenoord vindt hij nog steeds Patrick Lodewijks. „Na mijn goal tegen België op dit EK kreeg ik een mooi bericht van hem.” Pellè schrikt als hij hoort dat Lodewijks naar Everton gaat. „Wat zeg je nou? Fantastisch voor hem. Dat gun ik hem, een hereniging met Koeman, want hij heeft privé zoveel meegemaakt.”

-Advertentie- Word lid van FSV De Feijenoorder