Gratis tram naar De Kuip blijft op wedstrijddagen

0
3950

Goed nieuws voor supporters die met de tram of bus van de RET naar wedstrijden van Feyenoord komen. De komende drie jaar blijft het vervoer voor en na de wedstrijd gratis. Het openbaar vervoerbedrijf en Feyenoord hebben daar een overeenkomst over gesloten.

„Deze overeenkomst is goed voor zowel de club als voor de supporters”, aldus Mark Koevermans, commercieel directeur van Feyenoord. „Zij kunnen ook de komende jaren op wedstrijddagen gratis met de bus en tram naar De Kuip reizen. We hopen dat veel Feyenoorders gebruik blijven en gaan maken van deze aantrekkelijke regeling.”

Volgens RET-directeur Pedro Peters loopt vooral lijn 12 tussen Rotterdam Centraal en De Kuip goed. „Bij thuiswedstrijden van Feyenoord brengen we zo’n 10.000 supporters van en naar De Kuip. De samenwerking, die in 2013 is gestart en nu wordt gecontinueerd, werpt zijn vruchten af.”

De regeling werd onder meer ingesteld omdat het in de trams naar het stadion erg druk is en mensen nauwelijks konden in- en uitchecken.

-Advertentie- Word lid van FSV De Feijenoorder