Verkoop buscombikaarten Johan Cruijff schaal gestart

0
1379

Feyenoord is vandaag (woensdag) gestart met de verkoop van buscombikaarten voor de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal op zondag 31 juli. De beschikbare 2.400 treincombikaarten voor dit duel in de Amsterdam Arena zijn inmiddels uitverkocht.

De club startte afgelopen zaterdag met de kaartverkoop voor de wedstrijd tussen bekerwinnaar Feyenoord en landskampioen PSV. Diamond- en Goldcardhouders hadden vanaf die dag het eerste recht op het aanschaffen van één kaart. Vanaf heden hebben ook Silvercardhouders de gelegenheid om een kaart te kopen.

Vanaf zaterdag 2 juli aanstaande om 9:00 uur zijn ook seizoenkaarthouders 2016-2017 aan de beurt. De kaartverkoop verloopt enkel online, via www.feyenoord.nl/ticketshop. De prijs van een buscombikaart bedraagt 33,50 euro per stuk.

Kaarten zijn niet overdraagbaar

Feyenoord verkoopt de kaarten voor het duel om de Johan Cruijff Schaal in de vorm van omwisselbiljetten, die op de wedstrijddag omgewisseld dienen te worden voor een stadionkaart. Voor het kopen van een kaart hoef je nog niet in het bezit te zijn van je (nieuwe) seizoenkaart 2016-2017. Op elk omwisselbiljet wordt de naam van de seizoenkaarthouder geprint. Kaarten zijn persoonsgebonden en niet overdraagbaar.

Mindervaliden

Mindervaliden met een seizoenkaart voor 2016-2017 (vakken Y of Z mindervalide) kunnen zich per e-mail via www.feyenoord.nl/service aanmelden voor een kaart voor het duel om de Johan Cruijff Schaal. Belangrijk voor hen is om hun relatienummer hierin te vermelden en aan te geven of zij een begeleider willen meenemen. De prijs van een mindervalide- en begeleiderskaart is € 10,00 per combikaart.

Aanvullende informatie

Een eenmaal gekochte treincombikaart kan in een later stadium niet omgezet worden naar een buscombikaart. Supporters die een kaart kopen, krijgen in aanloop naar de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal uitgebreid en persoonlijk bericht over het bezoeken van deze wedstrijd, met onder meer alle gedetailleerde reisinformatie (vertrektijden etc.).

-Advertentie- Word lid van FSV De Feijenoorder