Feyenoord weer naar Oostenrijk op trainingskamp

0
3489

Supporters die nog geen zomervakantie hebben geboekt kunnen hun geluk niet op: Evenals vorig jaar gaat Feyenoord komende zomer op trainingskamp naar Oostenrijk. De selectie van hoofdtrainer Giovanni van Bronckhorst zal van maandag 11 juli tot en met zaterdag 16 juli verblijven in Bad Waltersdorf, een plaats in de nabijheid van Graz.

Ter voorbereiding op het nieuwe seizoen zal Feyenoord in Oostenrijk ook twee oefenwedstrijden spelen, welke toegankelijk zijn voor publiek. Een van deze wedstrijden is tegen het Belgische Anderlecht op 16 juli. Het andere vriendschappelijke duel was tot nu toe nog niet bekend.

International Football Camp Styria, organisator van Oostenrijkse trainingskampen, meldt nu echter dat Feyenoord op 13 juli zal oefenen tegen Union Berlin uit de Tweede Bundesliga. Beide teams treffen elkaar om 18.30 uur in St. Andrä.

-Advertentie- Word lid van FSV De Feijenoorder