Maandag 4 juli zijn de Fanshops gesloten

0
2266

Aanstaande maandag kan je even niet in de fanshop terecht voor de officiële collectie van de Feyenoord Supportersvereniging! Alle Feyenoord Fanshops in Rotterdam zijn op maandag 4 juli de gehele dag gesloten in verband met de jaarlijkse inventarisatie. Vanaf dinsdag 5 juli zijn de clubwinkels weer op de reguliere tijden geopend.

Uiteraard kun je maandag voor al je Feyenoord-artikelen wel terecht in de Feyenoord Fanshop Online via www.feyenoordfanshop.nl. Hier is onder meer het nieuwe thuistenue van Feyenoord verkrijgbaar. Of als je op zoek bent naar mooie supporterskledij is de officiële supporterswinkel www.1908.nu altijd open!

Kijk voor een overzicht van openingstijden van de Feyenoord Fanshops op www.feyenoordfanshop.nl/service-openingstijden-fanshops.

-Advertentie- Word lid van FSV De Feijenoorder