Hoera! “Moeder van Varkenoord”, 65 jaar!

0
4663

Vandaag heeft de Feyenoord Supportersvereniging namens het Feyenoord Legioen felicitaties inclusief een prachtig ‘mandje’ overhandigd aan Peggy Calicher: De algemeen manager van Sportclub Feyenoord beter bekend als ‘de moeder van Varkenoord’.

Peggy is vandaag 65 jaar geworden en heeft daarmee de pensioengerechtigde leeftijd bereikt maar geen zorgen: “Jullie zijn voorlopig nog lang niet van me af”. Geen pensioen dus, maar dat heb je ook helemaal niet nodig als je een Feyenoord-leven hebt. Toch?

Peggy; nogmaals gefeliciteerd en nog vele-vele jaren in goede gezondheid bij onze prachtige club! Feyenoorders die Peggy Calicher een felicitatie willen sturen kunnen dat doen via Twitter: @zannaleesmom

-Advertentie- Word lid van FSV De Feijenoorder