Vilhena: “Ik kon naar Inter Milaan”

0
1905

Tonny Vilhena’s beslissing om bij Feyenoord te blijven had niet alleen te maken met zijn zieke moeder. De middenvelder had ook sportieve twijfels bij een stap naar het buitenland. Internazionale was één van de clubs die concrete interesse had.

”Sportief gezien zag dat er minder goed uit”, stelt Vilhena echter in het Algemeen Dagblad. ”Bij Inter moest ik vechten voor mijn plek en maar zien hoeveel wedstrijden ik zou spelen. Er was niet echt een plan. Op mijn leeftijd moet je veel spelen en moet er een plan met je zijn. Als dat er niet is, heb je er niets aan.”

De 21-jarige voetballer begint met rugnummer 10 in De Kuip. ”Maar dat wil niet zeggen dat je dan een andere status hebt. Ik ben er trots op dat ik international ben geworden. Maar toch, ik ben nog steeds dezelfde Tonny als vorig jaar. Dat moet ook niet veranderen. Iedereen begint weer op nul en moet het weer laten zien.”

-Advertentie- Word lid van FSV De Feijenoorder