Kenneth Vermeer scheurt achillespees af

0
2440

Flinke domper in de eerste week van de voorbereiding. Na tweede keeper Wagner Hahn is nu ook Kenneth Vermeer tot na de winterstop niet inzetbaar voor Feyenoord. De doelman raakte dinsdag (vandaag) geblesseerd tijdens de training op Varkenoord. Onderzoek heeft uitgewezen dat hij zijn achillespees heeft gescheurd. Vermeer wordt vandaag nog geopereerd in het Erasmus MC in Rotterdam.

Feyenoord gaat de transfermarkt op om een nieuwe keeper te halen. Vandaag raakte Kenneth Vermeer geblesseerd en komt daarom niet meer in actie tot nu de winterstop. ”We moeten snel reageren,” geeft Martin van Geel aan tegenover Voetbal International.

”Een zwarte dag”, vervolgt de technisch directeur, kort nadat hij geconfronteerd werd met de zware achillespeesblessure van de eerste keeper. Vermeer moet de rest van het kalenderjaar toekijken. Ook tweede doelman Warner Hahn is geblesseerd, hij is pas eind 2016 weer speelkaar.

”Ja, we gaan en moeten nu zeker reageren. We moeten nu iemand halen. Giovanni van Bronckhorst loopt net de kamer uit. We krijgen al van alle kanten tips en inderdaad: Brad Jones is daarbij genoemd. Maar we gaan nu alles op een rijtje zetten en in actie komen.”

-Advertentie- Word lid van FSV De Feijenoorder