“Als ik 23 ben wil ik in De Kuip in de basis staan”

0
2369

Jari Schuurman hoopt zijn status als groot Feyenoord-talent komend seizoen waar te kunnen maken bij Willem II, waar hij één jaar gestald wordt. Jan Boskamp gaf onlangs al aan dat hij het doodzonde vindt dat Feyenoord het talent niet zelf gebruikt.

”Dat Boskamp even zegt dat hij het doodzonde vindt dat ik ben verhuurd en vertrouwen in mij heeft, is mooi om te horen. Toch ben ik nu pas eerstejaars senior en dat vergeten mensen weleens”, stelt Schuurman zelf in Voetbal International. Er wordt veel van hem verwacht. ”Het geeft soms wel druk.”

Willem II is een bewuste keuze om Eredivisie-ervaring op te doen. ”Ik heb een contract bij Feyenoord tot de zomer van 2020. Dan ben ik 23 en wil ik daar echt in de basis staan. Ooit wil ik spelen in het buitenland, maar ik stippel geen plan uit. Ik heb mijn mbo-diploma, maar hoop dat ik daar pas over een jaar of zestien iets mee moet gaan doen. Stiekem hoop ik dat het niet nodig is…”

-Advertentie- Word lid van FSV De Feijenoorder