Nog volop kaarten verkrijgbaar voor de Supercupwedstrijd tegen PSV

0
12122

De 2400 treincombi kaarten voor de wedstrijd Feyenoord – PSV om de Johan Cruijff Schaal waren binnen no-time uitverkocht. Sindsdien zijn er ongeveer 1500 buscombi-kaarten verkocht voor de wedstrijd. Van de beschikbare 10.000 kaarten zijn er in totaal ‘slechts’ 3900 afgenomen en dat is relatief gezien goed nieuws voor alle seizoenkaarthouders.

Sinds afgelopen zaterdag is het namelijk mogelijk voor alle seizoenkaarthouders (met uitzondering van bedrijfskaarten) om kaarten te kopen voor dit mooie supercup affiche. Kaarten kosten ‘slechts’ 30 euro en zijn online verkrijgbaar via: Feyenoords online ticketing service (klik hier om direct de pagina te bezoeken en kaarten te bestellen).

Heb je je seizoenkaart nog niet binnen, maar wil je wel graag naar de wedstrijd? Bel dan met de Feyenoord Klantenservice op 0900 1908. Ze kunnen dan de wedstrijd activeren op je account.

Er gaat weer een groots Legioen aan Feyenoord Supporters on Tour. Zorg dat je erbij bent!

-Advertentie- Word lid van FSV De Feijenoorder