Bezoekersinformatie trainingskamp Oostenrijk

0
1540

Drie van de groepstrainingen die Feyenoord komende week afwerkt tijdens het trainingskamp in Oostenrijk zijn vrij toegankelijk voor publiek.

De trainingen van woensdag 13 juli (10:30 uur en 16:00 uur, alle aanvangstijden onder voorbehoud) zijn openbaar. Ook de ochtendtraining op donderdag (aanvang: 10:30 uur) is vrij toegankelijk. De overige trainingen tijdens het trainingskamp in Oostenrijk zijn besloten.

Feyenoord werkt haar trainingen af in het Thermenstadion Bad Waltersdorf. Adres: Sportstrasse 314, Bad Waltersdorf.

De oefenwedstrijd tegen Anderlecht wordt op zaterdag 16 juli om 13:00 uur gespeeld in Stadion Rohrbach (Untere Hauptstrasse 17, Rohrbach an der Lafnitz). Bezoekersinformatie voor deze wedstrijd volgt later deze week.

-Advertentie- Word lid van FSV De Feijenoorder