Lidmaatschap Kameraadjes vernieuwd!

0
5711

Het lidmaatschap van de Feyenoord Juniorclub Kameraadjes wordt nóg leuker. Met ingang van dit seizoen zijn de jongste Feyenoord-supporters onderverdeeld in vier verschillende leeftijdsgroepen: Mini’s (0-2 jaar), Puntertjes (3-7 jaar), Pupillen (8-11 jaar) en Junioren (12-14 jaar). Voor iedere leeftijdsgroep biedt Feyenoord een voordelenpakket dat aansluit bij de leeftijd en interesses. Op die manier leren Kameraadjes de club in de loop der jaren steeds beter kennen.

Zo krijgen de allerjongste Feyenoorders – naast een gereduceerd tarief van € 7,50 – een officieel certificaat, zodat ze kunnen laten zien dat ze al heel vroeg supporter waren. De Puntertjes en Pupillen maken onder meer kans om spelersmascotte te zijn bij een thuiswedstrijd. En voor de oudste groep Kameraadjes is het nieuwe interactieve Online Kameraadjes Magazine, met daarin diverse exclusieve filmpjes, één van de exclusieve voordelen.

Uiteraard biedt het Kameraadjeslidmaatschap ook voordelen die voor alle leeftijdsgroepen gelden. Zo ontvangen alle ruim 25.000 leden zes keer per seizoen de Kameraadjes Nieuwsbrief en krijgen zij standaard tien procent korting in de Feyenoord Fanshop. Ook worden de Kameraadjes jaarlijks uitgenodigd voor een exclusief evenement met leeftijdsgenoten.

Ben je nog geen lid van de Feyenoord Juniorclub Kameraadjes? Alle informatie over het vernieuwde lidmaatschap is te vinden op de Kameraadjeswebsite.

Na het lidmaatschap van de Feyenoord Juniorclub kunnen Kameraadjes automatisch lid van de FSV worden. Want alle fans zijn onderdeel van Het Feyenoord Legioen, maar supporters zijn lid van de Feyenoord Supportersvereniging! Als lid van de FSV steun je de sfeeracties en jeugdopleiding en heb je echte invloed op het gebied van dingen die voor supporters belangrijk zijn. Samen staan we sterker!

-Advertentie- Word lid van FSV De Feijenoorder