Feyenoord Legioen on Tour naar Amsterdam

0
4611
Bekerfinale Feyenoord - Utrecht, Sfeeractie op de Noordzijde

Tenminste 5500 Feyenoord-supporters reizen volgende week af naar de Amsterdam Arena voor de openingswedstrijd van de Nederlandse competitie: De supercup. Per bus en per trein zullen de uit-supporters voor het eerst in een lange periode weer eens een bezoekje kunnen brengen aan de Arena. Voor veel Feyenoorders in het uitvak zal het wellicht zelfs de eerste keer zijn.

Opvallend is dat het aantal supporters dat PSV mee neemt in schril contrast af steekt. Slechts 1000 Eindhovenaren hebben de moeite genomen om een kaartje te kopen voor de supercup. Of de Arena volgende week zondag uitverkocht zal zijn is vooralsnog een raadsel. In elk geval is het familievak dit jaar een doorslaand succes. De afgelopen jaren werden er gemiddeld slechts 700 kinderen ontvangen, dit jaar zijn dat er maar liefst 3500 (!)

 

-Advertentie- Word lid van FSV De Feijenoorder