Hand in Hand, Nr. 10 verkrijgbaar

0
5144
De hand in Hand

Hand in Hand, het Feyenoord magazine van de Feyenoord Supportersvereniging is weer verkrijgbaar! Leden hebben hem al een tijdje op de mat liggen en ook in het schap van de betere boekhandel kan je hem vandaag nog oppikken!

In de nieuwe Hand in Hand zijn weer fantastische achtergrondverhalen te lezen over onze mooie club. Zo leest u deze keer een verhaal over alle Feyenoorders die ooit op de Olympische Spelen hebben mee gedaan. Zijn er prachtige interviews met Arco Jochemsen en Sjaak Troost. Ook komen supporters meer te weten over het leven van de familie Immers door een prachtig achtergrond artikel met de vrouw van Lex.

Het hoofdverhaal van deze uitgave betreft de nieuwe samenwerking tussen de Feyenoord Supportersvereniging en de Dirk Kuyt Foundation. Tot groot genoegen van onze strijdvaardige aanvoerder is deze samenwerking heel snel realiteit geworden: “Fantastisch voor zowel de Feyenoord Supporters als onze Foundation. Samen kunnen we Hand in Hand veel meer bereiken dan zonder elkaar”.

Verder zijn uiteraard alle columns over actualiteiten rondom Feyenoord een genot om te lezen. Als laatste neemt het bestuur van de Feyenoord Supportersvereniging u mee in een aantal actualiteiten die spelen op het gebied van supporterszaken.

Hand in Hand verschijnt periodiek en wordt automatisch verstuurd aan alle leden van de Feyenoord Supportersvereniging. Hand in Hand is tevens te koop in de losse verkoop. Lid worden van de Feyenoord Supportersvereniging doet u door hier te klikken. Als lid van de FSV geniet u naast vele voordelen uiteraard ook het privilege dat u ons exclusieve Feyenoord Magazine: Hand in Hand, elke maand als eerste op de mat zult krijgen.

-Advertentie- Word lid van FSV De Feijenoorder