Zoektocht naar reisgenoten (Etten-Leur) voor 91 jarige Feyenoorder

0
3093

Feyenoorders gaan door het vuur voor elkaar. Hand in Hand, Kameraden!Zo was de gedachte van Nelleke de dochter van de bloedfanatieke 91-jarige Feyenoorder: J.Ph. Breukhoven uit omgeving Etten-Leur. De oude baas is namelijk nog een fervent stadionganger en wil het liefst geen wedstrijd missen! Helaas is het voor de kinderen niet mogelijk om elke wedstrijd naar Rotterdam te reizen dus zijn ze nu op zoek naar mensen in de omgeving Etten-Leur die de helpende hand willen toesteken! Hieronder integraal de oproep:

Mijn vader, J.Ph. Breukhoven , oud 91 jaar (12-10-1924) en al zijn hele leven een trouw lid van Feyenoord heeft maar één wens en dat is alle thuiswedstrijden van Feyenoord mee te maken. Omdat hij slecht ter been is hebben we hem niet toegestaan alleen te reizen per trein. Helaas kunnen wij maar in incidentele gevallen mee. Dat vindt hij echter niet genoeg. Zijn vraag is: zijn er supporters in de omgeving van Etten-Leur, Breda waar hij mee kan reizen? Wij kunnen ervoor zorgen dat hij tijdig op een mee-reis adres is. Uiteraard is hij bereid voor het meereizen te betalen. Kunt U zien in uw ledenadministratie of er leden zijn waar hij contact mee kan opnemen? Of kunt een oproep doen? U zou mijn vader er een enorm plezier mee doen.

Met hartelijke groet,
Nelleke

Supporters die interesse hebben en in contact willen komen kunnen een mail sturen naar de Feyenoord Supportersvereniging via: info@feyenoordnet.nl

-Advertentie- Word lid van FSV De Feijenoorder