Ajax-Hooligans vallen verstandelijk beperkt kindje met Feyenoord shirt aan

0
143361
Feyenoord vlag half stok

Terwijl heel Nederland de goal van de legendarische nummer 14, van de Graafschap, vierde waarmee Ajax naast het landstitel greep, waren de Ajax-fans hier natuurlijk wat minder blij mee.

Een aantal onverlaten uit Maarssen (33) en Houten (27) kregen een werkstraf van 160 uur en moeten diverse slachtoffers een schadevergoeding van 600 euro betalen. Dieptepunt van deze dappre strijders was de aanval op een gezin in Feyenoord-kleding. Op station Breukelen draaide de twee helemaal door. De moeder werd uitgescholden en de twee kleine kinderen van het gezin werden fysiek aangevallen. Een van de kinderen, die verstandelijk beperkt is, durft sinds de dag van de laffe daad geen kleding van Feyenoord meer te dragen.

Beide mannen zijn door dit incident hun baan kwijt geraakt, maar voor zover vermeld zijn er geen stadionverboden uitgegeven.

-Advertentie- Word lid van FSV De Feijenoorder