Feyenoord Onder 19 en Willem II komen niet tot scoren

0
2764
2016 De Kuip en Varkenoord, opleiding Feyenoord

De oefenwedstrijd tussen Feyenoord Onder 19 en Willem II Onder 19 is zaterdagmiddag op Varkenoord geëindigd in een doelpuntloos gelijkspel. ‘De score is een juiste afspiegeling van de wedstrijd,’ reageerde trainer Damien Hertog. ‘Aan beide kanten vielen weinig kansen te noteren.’
Vooral het eerste halfuur was niet des Feyenoords, zo zag Hertog. ‘Het ontbrak bij ons aan intensiteit. Vorig weekend tijdens de Peronne Cup in Frankrijk zag ik wél de bereidheid om voor elkaar te werken, nu niet. Dat is toch wel enigszins teleurstellend. Die basis moeten we nu in de voorbereiding echt gaan leggen.’

Na rust kon zowel Feyenoord als Willem II de wedstrijd niet naar hun hand zetten. De mogelijkheden bleven schaars, resulterend in een terechte uitslag: 0-0. Hertog: ‘Positief is wel dat we de nul houden. Ook veroverden we door goed druk te zetten een aantal keren vroegtijdig de bal, maar al met al kan en móet het gewoon beter.’

Feyenoord zal nu een volledige trainingweek afwerken op Varkenoord. De eerstvolgende oefenwedstrijd is volgende week zaterdag om 15:00 uur in Kralingen tegen Excelsior Rotterdam Onder 19.

Feyenoord Onder 19 – Willem II Onder 19 0-0

Opstelling Feyenoord Onder 19: Ten Hove; Reith (46′ Bijl), Sinteur, Malacia, Anez; Roffelsen, Hansson, Smulder (65′ Kökcü); Fernandes ( 46′ Robertha), Vente en Van der Wilden (60′ Roeleveld).

-Advertentie- Word lid van FSV De Feijenoorder