Berghuis: “Gelukkig kon ik starten dat voelde wel fijn.”

0
926
actie Steven Berghuis
actie Steven Berghuis

Steven Berghuis maakte vanmiddag zijn debuut in de basiself van Feyenoord. De Rotterdammers namen het in een moeizame wedstrijd op tegen Heracles Almelo en wisten met 0-1 te winnen.

Berghuis kijkt met een goed gevoel terug op zijn derde wedstrijd in het shirt van Feyenoord.
“Het was wel lekker, ik heb er even op moeten wachten”, zegt hij tegenover Fox Sports. “Gelukkig kon ik nu starten en dat voelde wel fijn. Ik ben fit en gretig en dan wil je snel de basis in. Dat lijkt me wel logisch en vandaag was het zover. Het contact met de trainer is goed, het team deed het de afgelopen wedstrijden goed dus moest ik even wachten.”

“Ik begon wel lekker, maar als team speelden we niet onze beste wedstrijd”, vervolgt de buitenspeler. “We werden teveel achteruit gedrukt en daardoor kwamen we moeilijk in de wedstrijd. Gelukkig konden we wel de 0-1 over de streep trekken. Zij hadden misschien wel recht op meer, maar dan moet je deze pot alsnog maar over de streep trekken. Desondanks moesten we hier meer heersen en meer laten zien.”

-Advertentie- Word lid van FSV De Feijenoorder