Rotterdam heerst in de Eredivisie

0
1118
Brad Jones 'redding'

De Rotterdamse clubs heersen in de Eredivisie. Voor de eerste keer ooit staan de drie clubs uit de Maasstad in de top-5 van de hoogste profcompetitie. Feyenoord is koploper en Excelsior en Sparta staan gedeeld op de vijfde plek.

Feyenoord won vandaag met 0-1 bij Heracles. Daardoor staat de club uit Zuid met negen punten uit drie wedstrijden en een doelsaldo van acht voor en nul tegen fier aan kop.

Ook de opmars van het gepromoveerde Sparta is opmerkelijk. In de eerste wedstrijd tegen Ajax werd nog redelijk kansloos verloren, maar daarna won de Kasteelclub uit bij PEC Zwolle (0-3) en thuis van Go Ahead Eagles (1-0).

Bij Excelsior was het juist andersom. De Rotterdammers wonnen de eerste twee duels, maar gingen vrijdag tegen ADO Den Haag onderuit.

-Advertentie- Word lid van FSV De Feijenoorder