Dirk Kuyt speelde zijn 600ste competitieduel met twee belangrijke doelpunten

0
953
Dirk Kuyt scoort
Dirk Kuyt scoort

Dirk Kuyt speelde tegen Excelsior maar liefst zijn 600ste (!!) competitiewedstrijd op het hoogste niveau. De aanvoerder van Feyenoord bekroonde dat met twee belangrijke doelpunten. Hij zorgde zowel voor de 1-1 gelijkmaker als de 2-1. ‘Het waren heerlijke goals en op de juiste momenten,’ zo gaf Kuyt na afloop bij Fox Sports aan.

‘We begonnen goed aan de wedstrijd. Maar gingen door de snelheid van de spitsen van Excelsior op ons bek. Daarna kwamen we goed terug. In de tweede helft waren we vervolgens niet meer te houden. Het is wel een eigenschap van dit elftal nu dat we niet schrikken van een achterstand. Vorig jaar raakten we na een achterstand nog wel eens in paniek.’

#Netwerk

-Advertentie- Word lid van FSV De Feijenoorder