Prijzen passe-partouts thuisduels Europa League

0
1625
Europa League
Europa League

Vanaf zaterdag 3 september (9:00 uur) aanstaande start voor seizoenkaarthouders de verkoop van passe-partouts voor de thuiswedstrijden in de groepsfase van de Europa League. De prijs van een passe-partout varieert van 92 euro (vakken EE en JJ) tot 161 euro (lange zijde eerste ring). Op de prijs van een passe-partout geldt een korting van 15% ten opzichte van de prijs voor drie losse kaarten voor Europese thuiswedstrijden. Indien Feyenoord behalve passe-partouts ook losse kaarten zal gaan verkopen, wordt dit tijdig via de officiële clubkanalen gecommuniceerd.

Capaciteit
Vanwege de door de club genomen maatregelen geldt er tijdens de Europese thuisduels een lagere capaciteit in De Kuip en hebben seizoenkaarthouders geen garantie op een passe-partout en het terugkopen van hun eigen plaats. Er wordt gewerkt via het principe ‘wie het eerst komt, wie het eerste maalt.’ Indien er nadat seizoenkaarthouders de gelegenheid hebben gekregen een passe-partout aan te schaffen nog plekken over zijn in het stadion, dan komen leden van Het Legioen aan de beurt. Zij krijgen in dat geval op zaterdag 10 en zondag 11 september de gelegenheid een passe-partout te kopen.

Aanmeldprocedure
Seizoenkaarthouders kunnen zich via www.feyenoord.nl/groepsaanmelding sinds vrijdag 26 augustus jl. aanmelden voor een passe-partout. Het aanmelden is niet verplicht, maar enkel bedoeld om supporters een grotere kans te bieden om met een groep naast of bij elkaar te zitten. Elke groep kan worden aangemeld door één seizoenkaarthouder, die daarmee de hoofdboeker wordt. Diegene kan, na een voltooide aanmelding, vanaf zaterdag 3 september in één keer voor alle groepsleden een passe-partout proberen te kopen.

Inloggen
Feyenoord verwacht bij de start van de kaartverkoop op zaterdag 3 september piekdrukte in de Online Ticketshop. Om te controleren of jouw account goed werkt, adviseert de club je om uiterlijk vrijdag 2 september in te loggen op www.feyenoords.nl/ticketshop. Indien je onder ‘Thuiswedstrijden’ de optie ‘Feyenoord – UEL passe-partout’ ziet staan, dan is alles in orde. Inloggegevens vergeten? Vul dan hier je bij Feyenoord bekende emailadres in. Je kunt zelf je wachtwoord resetten. Controleer daarna of je de optie ‘Feyenoord – UEL passe-partout’ wel ziet staan.

Gezinsvak
Supporters met een seizoenkaart op een gezinsvak die ook bij de Europese thuisduels op het gezinsvak (vak P) willen plaatsnemen, kunnen vanaf de start van de kaartverkoop terecht op www.feyenoord.nl/gezinsvak-UEL. Om naast of bij elkaar te kunnen zitten hoeven zij zich niet aan te melden zoals andere seizoenkaarthouders. Tijdens het aanschafproces zijn de relatienummers en postcodes van alle gezinsleden nodig.
Gezinnen die niet op het gezinsvak willen plaatsnemen maar een passe-partout willen kopen voor een niet-gezinsvak, kunnen zich net als andere seizoenkaarthouders aanmelden via www.feyenoord.nl/groepsaanmelding.

65+
Voor 65-jarige en oudere seizoenkaarthouders is het goed om te weten dat, wanneer zij een passe-partout voor het gezinsvak bemachtigen, zij deze tegen de niet-kortingsprijs dienen af te rekenen. Dit omdat bij deze wijze van kaartverkoop het systeem de 50% korting niet doorvoert. 65+ seizoenkaarthouders die een passe-partout voor vak D of vak K hebben gekocht, krijgen in de tweede week van september het teveel betaalde bedrag teruggestort op het rekeningnummer dat gebruikt is bij het kopen van een passe-partout.

Mindervaliden en begeleiders
Mindervalide supporters en hun vaste begeleiders kunnen voor de Europese thuiswedstrijden een passe-partout kopen voor de voor hen vertrouwde mindervalideplekken op vak Y en Z. Hetzelfde geldt voor de slechtziende seizoenkaarthouders op vak M. Zij kunnen allemaal hun eigen plek terugkopen door in te loggen op www.feyenoord.nl/ticketshop, waar er voor hen een reservering klaarstaat (let op: de begeleiderskaart staat niet klaar in diens eigen account, maar onder het account van de supporter die zij begeleiden). Mindervalide supporters op de vakken Y en Z dienen er rekening mee te houden dat hun zicht op het veld beperkter is dan gebruikelijk. Dit in verband met de netten die rondom het veld worden geplaatst. Om die reden krijgen mindervalide supporters korting op een passe-partout.

Overzicht beschikbare vakken en prijzen
M,N € 161,-
C, O € 154,-
BB, NN € 143,-
CC, OO, V € 127,50
D, K € 115,00
DD, PP, VV € 103,50
E, J € 96,00
Q, R, S, T, U € 96,00
QQ, RR, TT, UU € 96,00
EE, JJ € 92,00

 

#Feyenoordnl

-Advertentie- Word lid van FSV De Feijenoorder