Clubleiding loog over nemen besluit Europacup duels

0
7426
Ahmed Aboutaleb, Burgemeester van Rotterdam

Het heeft een week geduurd, maar het is ook doorgedrongen tot het verstand van de beleidsbepalers: misschien is het besluit om vrijwillig in een half stadion te spelen helemaal niet zo verstandig. Sterker nog: de gemeente Rotterdam zit er flink mee in de maag, in tegenstelling tot wat de Feyenoord clubleiding vorige week beweerde is dat besluit namelijk helemaal niet in overleg genomen en kwam het rauw op het dak van de gemeente terecht.

Volgens burgemeester Aboutaleb is het namelijk een keiharde leugen: “Dat is gebeurd zonder overleg” en baalt de gemeente van de ontstane situatie. Het is de zoveelste keer dat de gemeente Rotterdam met de gevolgen van de extreem verstoorde verstandhouding met de supporters te maken krijgt. Daar baalt de gemeente Rotterdam stevig van: “Er is sprake van een zieke relatie tussen een groep supporters en de clubleiding”.

Het is dan ook spijtig om te moeten constateren dat Feyenoord dergelijke besluiten op eigen houtje neemt en naar eigen inzicht. Nog voor er een bal rolt is de onvrede weer hoger dan ooit. Je zou verwachten dat dát juist niet de bedoeling is. Die onvrede zal ook in de stad tot mogelijke gevolgen komen: “Duizenden supporters zullen nu samen in cafés en bars gaan kijken in Rotterdam, daardoor dreigen er grote problemen met de openbare orde”. 

Bron: AD

-Advertentie- Word lid van FSV De Feijenoorder