Salomon: ‘maandag nog geen kaartverkoop’

0
1503
Europa League logo

Feyenoord heeft zaterdag wegens een technische storing de verkoop van kaarten voor de thuiswedstrijden in de Europa League stopgezet. De problemen liggen bij Eventim, het online platform voor de ticketverkoop. Maandag komt Feyenoord met meer informatie omtrent de hervatting van de kaartverkoop. Raymond Salomon, mediamanager bij de club, zegt de situatie te betreuren.

“Binnen no-time lag het ticketsysteem eruit en dat is frustrerend. Het is te hopen dat onze ticketpartner dit snel oplost.” Wanneer de seizoenkaarthouders van Feyenoord dan eindelijk de tickets kunnen kopen is nog onduidelijk. “We zijn voorzichtig met het communiceren van een nieuwe datum. Natuurlijk hopen we zo snel mogelijk, maar dan moet de boel wel op orde zijn.”

Er is dus werk aan de winkel voor Eventim, dat volgens Salomon ook de kaartverkoop voor enkele andere grote Europese clubs doet. “We zijn dit seizoen overgestapt, maar deze vuurdoop was niet geslaagd”, aldus de mediamanager. Maandag komt Feyenoord met meer informatie over de hervatting. “Maar dat er die dag al kaarten kunnen worden gekocht lijkt me sterk. Ergens in de loop van aankomende week is logischer”, verklaart Salomon.

Bron: FR12

-Advertentie- Word lid van FSV De Feijenoorder