Van Bronckhorst strooit met complimenten

0
1290
Vilhena en Kuyt
Vilhena en Kuyt

Met vechtlust, discipline en heel veel inzet heeft Feyenoord donderdag het ‘grote’ Manchester United op de knieën gekregen.
Giovanni van Bronckhorst kon niet anders dan zijn ploeg een groot compliment maken. ,,De spirit en vastberadenheid in het team waren fantastisch.

Dat geeft veel vertrouwen voor de rest van deze Europese campagne”, zei Van Bronckhorst na de verrassende Rotterdamse zege in de Kuip (1-0).
,,We hebben de ‘nul’ gehouden en weinig kansen weggegeven tegen Manchester United, dat is een groot compliment waard voor het team”, zei de trotse hoofdtrainer.

,,Het was vooraf moeilijk te voorspellen met welke elf zij zouden gaan spelen. Mourinho gaf een paar spelers rust, maar het blijft een geweldig team. We waren daarop voorbereid, wie er ook zou spelen. We zijn in ons tactische plan blijven geloven en hebben ManUnited niet in hun spel laten komen, dat was de basis voor dit succes. Je voelde dat zij er alles aan wilden doen om te winnen, maar wij scoorden uit een counter op het perfecte moment. Complimenten voor de jongens.”

Bron: AlgemeenDagblad

-Advertentie- Word lid van FSV De Feijenoorder