‘Pillen en shakes richting PSV

0
3212

Voor de meeste spelers van Feyenoord betekende het Europese duel met Manchester United (1-0 winst) het meest intensieve uit hun carrière. Zondag wacht een nieuwe, zware opdracht: op bezoek bij PSV.

Feyenoord grijpt alles aan om morgen de fysieke grenzen weer te kunnen opzoeken tegen PSV. “Daarvoor is alles op de club aanwezig”, zegt Eric Botteghin, die afgelopen donderdagavond door de BBC na de wedstrijd Feyenoord – Manchester United tot man van de wedstrijd werd uitgeroepen.

Lange tijd om na te genieten heeft Botteghin met Feyenoord niet en dus was alles vrij snel weer gericht op de aanstaande topper met PSV. “Dat begint gelijk na de wedstrijd al met herstelshakes, massages, koudwaterbaden, goed eten en vitaminepillen. Je krijgt zelfs een tablet om goed in slaap te kunnen komen. Dat is door de adrenaline heel moeilijk na de wedstrijd.”

Dat alles moet ervoor zorgen dat Feyenoord klaar is voor de kraker tegen PSV. “Tijd om na te genieten krijgen we niet in deze maand. Zo spelen als we in de eerste helft tegen PSV om de Johan Cruijff Schaal deden, dat mag ons niet meer gebeuren. Maar we zijn ook iets verder nu. Er is veel vertrouwen”, zegt Botteghin.

De wedstrijd begint zondag om 14.30 uur. In de Johan Cruijff Schaal won PSV eerder dit seizoen met 1-0 van Feyenoord.

Bron:DeTelegraaf

-Advertentie- Word lid van FSV De Feijenoorder