Willem II neemt maatregelen na rellen tijdens duel met Feyenoord

0
1146

De clubleiding van Willem II neemt extra veiligheidsmaatregelen naar aanleiding van de rellen tijdens het thuisduel met Feyenoord van begin deze maand.

Vlak na de tweede treffer van Feyenoord in de tweede helft gingen verschillende supporters op de tribune met elkaar op de vuist. Dat leverde een aantal fans al een stadionverbod op.

Algemeen directeur Berry van Gool wil het daar echter niet bij laten. De bestuurder laat weten dat Willem II beveiligers de opdracht geeft om nog actiever met meldingen van ongepast gedrag om te gaan en dat er extra camera’s worden geplaatst.

Daarnaast zet de Tilburgse Eredivisionist meer beveiligers in bij thuiswedstrijden tegen Ajax, PSV en Feyenoord. Ook wordt voor alle thuiswedstrijden een geregistreerde kaartverkoop ingevoerd.

“Wij zullen altijd blijven streven naar verbeteringen om ervoor te zorgen dat jong en oud een plezierige en veilige wedstrijdbeleving met elkaar hebben”, aldus Van Gool.

Toen de wedstrijd werd stilgelegd door scheidsrechter Dennis Higler probeerden verschillende spelers van beide clubs de supporters tot kalmte te manen. Feyenoord won het duel uiteindelijk met 2-0.

Bron: NuSport

-Advertentie- Word lid van FSV De Feijenoorder