El Ahmadi wijst op belang Europa League : “Duels Zorya zijn cruciaal”

0
866

Feyenoord-middenvelder Karim El Ahmadi beseft dat de lijstaanvoerder van de Eredivisie zal moeten winnen om kans te blijven maken op overwintering in Europa.

In de eerste Europa League-wedstrijd waren de Rotterdammers te sterk voor Manchester United, maar in het tweede duel werd er verloren van Fenerbahçe. De Marokkaanse international onderstreept daarom het belang van het tweeluik met Zorja Loehansk.

Persmoment El Ahmadi
Persmoment El Ahmadi

”Deze twee wedstrijden tegen Zorya zijn cruciaal. Als je die goed doorkomt, heb je een goede kans om te overwinteren”, merkt El Ahmadi op, tijdens de persconferentie van woensdag. ”Zorya heeft een stijgende lijn te pakken sinds enkele jaren. Van onderschatting kan geen sprake zijn. Het is een karakterploeg zij wachten op onze fouten.”

In 2014/2015 schakelde Feyenoord Zorja Loehansk op een haar na uit. Voor El Ahmadi was dat toen reden om terug te keren in Rotterdam, na zijn tijd in Engeland. “Twee jaar terug hield ik constant livescore in de gaten. De plaatsing voor Europa speelde een grote rol in mijn terugkeer.”

Bron: Netwerk

-Advertentie- Word lid van FSV De Feijenoorder