FSV De Feijenoorder bedankt ADO Den Haag supporters voor hartverwarmende knuffelactie

0
3882
Canvas van de knuffelactie

Normaal draait een thuiswedstrijd van Feyenoord om de uitslag en lees je de volgende dag commentaren en analyses in alle kranten over het vertoonde spel. Op 11 september ging het na de wedstrijd eens niet over voetbal, maar ging het juist over de hartverwarmende knuffelactie waarmee de ADO supporters zich in de Kuip van hun beste kant lieten zien. Honderden knuffels gooiden zij vanuit het uitvak naar de Feyenoord vakken onder hen, waar op dat moment honderden kinderen uit het Sophia kinderziekenhuis op uitnodiging van Feyenoord zaten. De actie werd niet alleen door de kinderen en hun begeleiding onder het uitvak erg gewaardeerd, ook in de rest van de Kuip klonk een massaal applaus van de Feyenoord supporters die hiermee hun waardering voor de Haagse actie lieten blijken.

Ook internationaal bleef de actie niet onopgemerkt en inmiddels zijn de ADO fans met hun knuffelactie door de FIFA meer dan terecht genomineerd voor de eerste Fan Award die de voetbalbond uitreikt. Ook FSV De Feijenoorder heeft vanavond nogmaals aandacht besteed aan de knuffelactie en heeft voor de bekerwedstrijd tegen ADO Den Haag de supportersvereniging Haagsche Bluf bedankt voor het mooie gebaar. Wim van Merkensteijn, voorzitter van FSV De Feijenoorder, heeft een canvas met daarop een foto van de actie overhandigd aan een delegatie van Haagsche Bluf. De knuffelactie was een geweldig gebaar van de Haagse fans en zorgde ervoor dat de kinderen met een knuffel en een glimlach na afloop van de wedstrijd weer naar huis gingen.

Hopelijk krijgt het canvas een mooi plekje in Den Haag en zien we dit soort acties vaker in de Nederlandse stadions.

Knuffelactie Feyenoord - Ado Den Haag
Knuffelactie Feyenoord – Ado Den Haag

Foto: ADOfans.nl

-Advertentie- Word lid van FSV De Feijenoorder