Jones: “Natuurlijk wil ik blijven, maar ik wil altijd spelen”

0
649

Brad Jones werd deze zomer voor een jaar vastgelegd bij Feyenoord, toen bleek dat Kenneth Vermeer langdurig uit de roulatie zou zijn. Hoewel de Australiër het uitstekend doet in de Kuip is het nog niet zeker dat hij zijn contract gaat verlengen.

Voorlopig is er nog niet uitvoerig onderhandeld over een nieuwe verbintenis. “We hebben voor de winterstop kort gesproken, maar daarna niet veel meer”, vertelt de 34-jarige doelman aan RTV Rijnmond. “Natuurlijk wil ik blijven, maar ik wil altijd spelen. Dat is nu het geval en straks ook. Maar ik denk dat we ons nu bezig moeten houden met bovenaan blijven staan.”

Eerst wacht Feyenoord echter de bekerconfrontatie met Vitesse. Op een eventuele strafschoppenserie heeft Jones zich niet heel specifiek voorbereid. “Je kunt ook niet echt veel leren van de strafschoppennemers uit het verleden, bovendien krijg je ook andere nemers dan normaal.Maar als het zover komt krijgen we vast wat informatie. Hopelijk hoeven we ons niet druk te maken om penalty’s en kunnen we de klus in negentig minuten klaren.”

Jones – die deze zomer transfervrij overkwam van NEC – stond dit seizoen in 27 officiële wedstrijden onder de lat, daarin kreeg hij twintig tegentreffers.

Bron: Netwerk

-Advertentie- Word lid van FSV De Feijenoorder