Willem II’s Feyenoord-huurling Schuurman slaat ruit in na wissel

0
404

De stoppen sloegen gisteravond even door bij Jari Schuurman. De Feyenoord-huurling van Willem II werd in de 70ste minuut gewisseld tijdens de competitiewedstrijd Jong FC Dordrecht – Jong Willem II. Op weg naar de kleedkamer sloeg hij een ruit in.

De opgekropte frustraties vonden op die manier een uitweg bij Schuurman. Die schurkte bij Feyenoord al tegen het eerste elftal aan, maar hij dacht meer speeltijd te krijgen als hij zich aan Willem II liet verhuren. Dat bleek niet te kloppen. Schuurman speelde tot dusverre slechts sporadisch dit seizoen onder Erwin van de Looi. En als je dan ook nog eens wordt gewisseld in een wedstrijd van Jong Willem II die wordt gespeeld in de buurt van jouw woonplaats Gorinchem…

Schuurman kwam dit seizoen tot 233 minuten eredivisievoetbal bij Willem II, waarin hij één keer wist te scoren. Dat was de winnende treffer in de uitwedstrijd tegen Go Ahead Eagles. Dat was tevens de enige wedstrijd die hij van begin tot eind speelde. Onlangs mocht hij in de uitwedstrijd tegen zijn eigenlijke werkgever Feyenoord 82 minuten meedoen. Schuurman wilde zelf niet reageren. ,,Ik mag geen reactie geven en dat doe ik dan ook niet.”

FC Dordrecht heeft inmiddels een nieuwe ruit besteld en zal Willem II de rekening sturen. De wedstrijd Jong FC Dordrecht – Jong Willem II eindigde in een 1-1 gelijkspel. Juventus-huurling Vajebah Sakor maakte de treffer voor de Tilburgers in de 90ste minuut.

Bron AlgemeenDagblad

- Advertentie - De officiële webshop door supporters, voor supporters!