Vilhena: “Ik denk dat ze er vol op klappen”

0
837

Tonny Vilhena keert tegen PSV terug in de basis van Feyenoord. Giovanni van Bronckhorst spaarde hem vorige week tegen ADO Den Haag, omdat de middenvelder op ‘scherp’ stond. Vilhena heeft begrip voor die beslissing.

“Ik kan inderdaad niet met de handrem erop spelen, dan kan je net zo goed niet het veld in gaan”, zegt Vilhena in gesprek met RTV Rijnmond. “De trainer maakt zijn keuze en ik heb die te respecteren. Maar ik kan het zeker begrijpen. Iedereen is dit seizoen van waarde. Iedereen kan mijn plek ook opvullen.”

Vilhena verwacht zondag een gretig PSV in De Kuip. “Misschien loeren ze op de counter, maar ik denk dat ze er vol op klappen. Dat is alleen maar goed voor ons”, aldus de Feyenoorder.

De topper is een belangrijk duel voor het verloop van de titelstrijd in de Eredivisie. Feyenoord wil de marge van vijf punten op Ajax intact houden, PSV wil de laatste strohalm grijpen. Vilhena: “Wij moeten niet van puntenverlies uitgaan.”

Bron Netwerk

-Advertentie- Word lid van FSV De Feijenoorder