Van der Heijden: ‘Ik ben fysiek ook echt vooruitgegaan.’

0
832

In het Algemeen Dagblad laat Jan-Arie van der Heijden weten dat hij sinds zijn moeilijke eerste periode bij Feyenoord met conditietrainer Errol Esajas extra aan de slag is gegaan om te investeren in zijn eigen ontwikkeling.

‘Ik volg de trainingen volledig in overleg met de technische en medische staf van Feyenoord, die juist toejuichen dat ik in mezelf investeer. Bovendien doe ik naast de reguliere trainingen onder begeleiding van onze eigen fysieke trainers op de club aan krachttraining. Keeper Warner Hahn trainde al bij Esajas en ik ben een keer met hem meegegaan. Ik ben fysiek ook echt vooruitgegaan. Niet dat ik veel breder ben geworden, maar ik heb wel aan sprong- en duelkracht gewonnen. Daarnaast ben ik sneller, wendbaarder. Als je niet speelt, heb je tijd over. Die heb ik gebruikt om flink in mezelf te investeren.’

Bron Netwerk

-Advertentie- Word lid van FSV De Feijenoorder