Vilhena: ‘Ben vooral constanter’

0
494

Tonny Vilhena stelt in De Telegraaf dat hij niet per se in zijn beste vorm ooit verkeert. ‘Ik zie het anders, ik ben nu het meest constant. In de voorgaande jaren speelde ik twee keer goed en dan weer een wedstrijd minder. Daarna ging het soms drie keer aardig en dan had ik weer een wedstrijd met fouten. Ik beweer niet dat het nu altijd goed gaat, want ik blijf héél kritisch op mijn eigen spel. Maar het is wel veel constanter.’

‘Het liefst speel ik een hele wedstrijd ’box to box’ en ga ik achter elkaar over mijn tegenstander heen. Op dit niveau zie je dat het moeilijker is om dwars door een defensie heen te gaan en je leert dat veel clubs in Europa heel compact staan. Dan ga je de momenten waarop je nog aanvalt beter uitkiezen.’

Bron Netwerk

-Advertentie- Word lid van FSV De Feijenoorder