”Ik zou als ik jou was vandaag even niet de Erasmusbrug overgaan”

0
767
Nederland, Rotterdam, 15-2-2017 Leo Beenhakker, voormalig voetbaltrainer. FOTO : Guus Dubbelman / de Volkskrant

Leo Beenhakker, voormalig bestuurslid technische zaken bij Sparta Rotterdam, heeft hoofdtrainer Alex Pastoor na de overwinning op Feyenoord van een tip voorzien. De oud-trainer stelde de huidige Sparta-trainer aan als hoofdtrainer.

De stadsderby werd gewonnen door Sparta en dus heeft Beenhakker Pastoor toegesproken. “Ik zou als ik jou was vandaag even niet de Erasmusbrug overgaan”, zo liet Beenhakker volgens RTV Rijnmond aan Pastoor weten.

De overwinning tegen Feyenoord is volgens Pastoor niet uitbundig gevierd. “We hebben een bescheiden feestje gehad. We zijn even bij elkaar gekropen. Vandaag hebben we een klein puntje taart gegeten, maar vrijdag wacht alweer Vitesse.”

Bron Netwerk

-Advertentie- Word lid van FSV De Feijenoorder