Jørgensen neemt het op voor Kuyt

0
956

In de nieuwe uitgave van Voetbal International neemt Nicolai Jørgensen het op voor Dirk Kuyt.

‘Wij laten ons niet afleiden door randzaken. Net zoals dat gedoe van buitenaf over Kuyt. Natuurlijk gaat het vaak over hem, maar dat sommige mensen denken dat hij een gevaar zou zijn voor de eenheid is te belachelijk voor woorden. Dan heb je er geen idee van hoe het bij ons gaat. Hij zorgt juist voor de eenheid. Dirk is zo belangrijk. Hij is de meest ervaren speler en gaat voorop met de passie en het karakter in de training. Als mensen zeggen dat hij op de bank niet oprecht juicht, dan zijn ze niet goed snik. Dirk wil alleen het beste voor Feyenoord. We hebben elkaar keihard nodig de komende maanden. Want alles moet wijken voor de titel.’

Bron Netwerk

-Advertentie- Word lid van FSV De Feijenoorder