Brad Jones ligt in ziekenhuis : “Zijn blessure is erg vervelend”

0
1305

De blessure van Brad Jones blijkt ernstiger dan aanvankelijk gedacht. De doelman ligt op dit moment in het ziekenhuis door een wond aan zijn scheenbeen.

Dat meldt Giovanni van Bronckhorst vrijdag tijdens het persmoment in De Kuip. Jones heeft een infectie opgelopen, waardoor hij deze week in het ziekenhuis lag. “De blessure van Jones is erg vervelend. Hij moest een paar nachten in het ziekenhuis doorbrengen. Hij mag vandaag weer naar huis”, zegt de Feyenoord-trainer, geciteerd door RTV Rijnmond.

Jones, die dit seizoen pas één Eredivisie-duel miste, wordt zondag tegen AZ vervangen door Kenneth Vermeer. De doelman kwam op 8 mei 2016 voor het laatst in actie in de competitie.

Naast Jones kan Van Bronckhorst zondag ook niet beschikken over Terence Kongolo, Marko Vejinovic, Bilal Basacikoglu en Eljero Elia. Steven Berghuis en topscorer Nicolai Jörgensen zijn wel fit. Van Bronckhorst wil nog niet kwijt hoe hij de Feyenoord-puzzel gaat leggen. “We kijken naar alle opties. Maar ik denk niet dat El Hankouri zondag het geval zal zijn.”

Bron Netwerk

-Advertentie- Word lid van FSV De Feijenoorder