Clubs staan in de rij voor uitblinkende Jones

0
1016

Dat nog onzeker is waar Brad Jones komend seizoen onder de lat staat, zorgt ervoor dat de huidige eerste keeper van Feyenoord wordt platgebeld. Bijna de volledige Eredivisie-subtop zit achter Jones aan.

FC Twente, sc Heerenveen, FC Utrecht en AZ hebben – zelf of via tussenpersonen – al een lijntje uitgegooid naar de keeper die deze zomer transfervrij is. Het management van Jones is in gesprek met de directie van Feyenoord over een nieuw contract, maar vooralsnog is er nog geen akkoord bereikt.

Op voorhand ja zeggen tegen een rol als tweede keeper ziet Jones niet zitten. Hij wil na het vooralsnog geweldig verlopen seizoen graag de concurrentiestrijd met Kenneth Vermeer aangaan. Als er onverhoopt geen akkoord met Feyenoord bereikt zou worden, heeft Jones dus voldoende alternatieven.

Na dit seizoen lijkt er in de Eredivisie een ware keeperscarrousel te gaan draaien. Nick Marsman, huidige eerste keeper van FC Twente, heeft een aflopende verbintenis. Hetzelfde geldt voor Erwin Mulder (sc Heerenveen), Tim Krul (gehuurd, AZ) en Robbin Ruiter (FC Utrecht). Daarnaast is het sterk de vraag of Jeroen Zoet bij PSV blijft.

Bron Netwerk

-Advertentie- Word lid van FSV De Feijenoorder