Vermeer legt zich erbij neer: “Dan moet het zo zijn..”

0
919

Alles wijst erop dat Kenneth Vermeer dit seizoen niet veel meer gaat keepen. Trainer Giovanni van Bronckhorst liet onlangs al weten dat Brad Jones komend weekend, als hij weer fit is, ‘gewoon’ zal gaan keepen bij sc Heerenveen.

“Als Brad Jones snel hersteld is van zijn blessure, zal hij dit seizoen wel eerste keeper blijven. Als het zo moet zijn, moet het zo zijn”, reageert een nuchtere Vermeer in gesprek met Voetbal International.

Wat voor hem voorop staat, is het pakken van de titel met Feyenoord. “We hebben nog een aantal lastige wedstrijden voor de boeg, al is in deze fase ieder duel moeilijk. Als wij doen wat we moeten doen en iedere wedstrijd honderd procent geven, dan heb ik er alle vertrouwen in dat het goed komt.”

Bron Netwerk

-Advertentie- Word lid van FSV De Feijenoorder