Kuyt: ‘blessurelijst heeft echt niets met spanning te maken’

0
785

In het Algemeen Dagblad wijst Dirk Kuyt geluiden dat de waslijst aan blessureste maken heeft met titelstress categorisch van de hand. ‘Dat er voor AZ-thuis ineens zes spelers op de blessurelijst stonden, is toeval. Kijk de wedstrijden er maar op na en zie hoe sterk en fris Feyenoord vaak nog is in het laatste kwartier. Dus pech, ja. Het heeft echt niets met spanning te maken.’

‘Het moet alleen nog over Feyenoord gaan.’

‘Mijn situatie houdt velen bezig. Dan is het beter om daar zelf niet meer te veel over te zeggen. Ik heb me voorgenomen de rest van het seizoen mijn gevoel en hoe ik over mijn eigen situatie denk niet meer te delen met heel Nederland. Ik richt me de komende twee maanden alleen nog volledig op de prestaties op het veld. Ik train echt keihard en als ik nodig ben, dan zal ik mijn waarde laten zien. Het mag nu niet meer puur over de situatie van Dirk Kuyt gaan. Het moet alleen nog over Feyenoord gaan.’ Aldus de Katwijker.

Bron Netwerk

-Advertentie- Word lid van FSV De Feijenoorder