Kuyt: “Die jongen verdient duidelijkheid.”

0
1036

Dirk Kuyt fronst zijn wenkbrauwen, als hem in de mixed zone van het Abe Lenstra Stadion gevraagd wordt naar de situatie rond Tonny Vilhena. Er hangt de middenvelder een schorsing van drie duels boven zijn hoofd, maar wegens uitstel bij de beroepscommissie van de KNVB mocht Vilhena ‘gewoon’ meespelen tegen AZ (5-2 winst) en sc Heerenveen (1-2 winst). In Heerenveen kroonde Vilhena zich met een fraai schoot tot matchwinner.

Uitgerekend de man die een beroepszaak tegen zich heeft lopen, dus. “Ik vind het opmerkelijk”, zegt Kuyt tegen de verzamelde media over de zaak rond Vilhena. “Die jongen verdient duidelijkheid. Het is gek dat hij zo lang moet wachten”, stelt de aanvoerder van Feyenoord, die het des te mooi vindt dat Vilhena beslissend is. “Het is knap dat hij zich, ondanks alles, zo profileert.”

Bron Netwerk

-Advertentie- Word lid van FSV De Feijenoorder