Dirk Kuijt “weigert” kampioensschaal

0
1455

De voorsprong van zes punten op Ajax zorgt bij sommige fans van Feyenoord voor een euforische stemming. Bij de uitlooptraining wilde supporter Peter van Baal Dirk Kuijt al een kampioensschaal uitreiken, maar de aanvoerder vond het te vroeg om die in ontvangst te nemen.

De fan uit Zierikzee had een kampioensschaal en het resterende programma voor beide kampioenskandidaten geprint en geplastificeerd. Na de training gaf Van Baal het cadeau aan zijn held. De aanvaller gaf het presentje met een glimlach terug: “Bijna telt niet, dat weet je toch. Nog zeven finales. Over zeven wedstrijden geef je dit cadeau weer aan mij, niet eerder. Dan kom je gewoon weer naar de training.”

Dirk Kuijt was de enige basisspeler uit de met 2-1 gewonnen wedstrijd tegen Heerenveen die meedeed met de oefensessie. De van een blessure herstellende Eljero Elia deed ook weer mee met de groepstraining.

Bron RTVRijnmond

-Advertentie- Word lid van FSV De Feijenoorder