“Wat denk je zelf? Ze hebben hun kans gehad.”

0
1495

Voormalig Feyenoord-trainer Ronald Koeman wilde enkele jaren terug graag de nieuwe bondscoach van het Nederlands elftal worden, maar de oefenmeester heeft hier op dit moment duidelijk geen zin in. “Ze hebben hun kans gehad.”

De keuzeheer wil Everton absoluut niet verlaten om Danny Blind bij Oranje op te volgen. “Iemand appte me met de vraag of ik beschikbaar was. Wat denk je zelf?, antwoordde ik. Wat moet ik er ook op zeggen? Ik werk heel prettig bij Everton aan een mooi project waar we pas mee begonnen zijn.”

Vanwege een verjaardag kon Koeman de wedstrijd tegen Bulgarije niet live bekijken. “De dag erna heb ik een samenvatting bekeken”, zo vervolgt hij tegenover Voetbal International. “De beelden vertelden genoeg. Het was op z’n zachtst gezegd dramatisch.”

Bron Netwerk

-Advertentie- Word lid van FSV De Feijenoorder