“Ineens voelde ik liesklachten opspelen. Ik schrok ervan”

0
1089

Rick Karsdorp moest dinsdagavond de oefeninterland tegen Italië aan zich voorbij laten gaan vanwege liesklachten. De Feyenoorder hoopt dat zijn blessure geen invloed heeft op zijn meespelen in de Klassieker van aankomend weekend.

“Ineens voelde ik liesklachten opspelen. Ik schrok ervan. Vorig seizoen heb ik iets vergelijkbaars gehad. In goed overleg met de bondsarts en de bondscoach hebben we besloten dat ik dinsdagavond tegen Italië niet zou spelen. Ik wilde wel graag, maar besefte later dat het beter was om de wedstrijd te laten schieten”, vertelt de 22-jarige voetballer aan ELFvoetbal.

De Rotterdammers kunnen zondag een hele belangrijke stap richting de landstitel zetten. “Ik hoop niet dat mijn lies een probleem is. Ik laat me vandaag behandelen op de club. De andere spelers zijn vrij”, aldus Karsdorp.

Bron Netwerk

-Advertentie- Word lid van FSV De Feijenoorder