Belangrijke wedstrijd tegen de Go Ahead Eagles

0
5081

Feyenoord speelt na de teleurstelling van afgelopen weekend weer een belangrijke wedstrijd in de race om het kampioenschap. Uiteraard is het sfeerteam van FSV De Feijenoorder weer volop in voorbereiding om het stadion vanavond te voorzien van een gave sfeeractie.

Langlopende Sfeeractie

Bij de wedstrijd Feyenoord – PSV is het startsein gegeven voor een langlopende sfeeractie. Op het nummer “Feyenoord we houden van die club” volgt er elke wedstrijd (met uitzondering van de uitwedstrijd tegen Ajax) een zin uit het refrein van het nummer ingezongen door de spelersselectie uit 1992. Van elke sfeeractie plaatsen we foto’s in ons magazine de Hand in Hand.

Stuur je foto in van de sfeeractie van vanavond

Voor de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles vragen we aan de supporters om foto’s van de sfeeractie via Twitter en Facebook in te sturen. Tag hierin ons Twitter of Facebook account. De mooiste 3 foto’s gaan we plaatsen in de mei editie van de Hand in Hand. Uiteraard ontvangen de winnaars de Hand in Hand van mei met hun ingestuurde foto.
Klik hier voor de Facebook pagina van FSV De Feijenoorder
Klik hier voor het Twitter account van FSV De Feijenoorder

Nog geen lid van FSV De Feijenoorder?

Word lid van FSV De Feijenoorder door hier te klikken en ondersteun de sfeeracties!

FSV De Feijenoorder wenst de supporters vanavond veel plezier toe!

26-02-2017: Voetbal: Feyenoord-PSV: Rotterdam Foto: Edwin Verheul

-Advertentie- Word lid van FSV De Feijenoorder