Van Bronckhorst hoopt op inzetbaarheid Jørgensen en Kongolo

0
990

Giovanni van Bronckhorst heeft goede hoop dat Nicolai Jørgensen zondag zijn rentree kan maken voor Feyenoord in de uitwedstrijd tegen PEC Zwolle. De spits heeft vrijdag volledig meegetraind met de groep.

‘Het ziet er goed uit, ik ben heel positief gestemd over hem,’ zei Van Bronckhorst, die de afsluitende training van zaterdag wil afwachten voordat hij een definitieve beslissing neemt over het meespelen van Jørgensen.

Ook Terence Kongolo heeft vrijdag weer volledig meegetraind met de groep na een bovenbeenblessure. De verdediger kwam sinds de uitwedstrijd tegen Sparta Rotterdam niet meer in actie. Ook hij zou zondag mogelijk weer kunnen starten.

Karsdorp niet inzetbaar

Rick Karsdorp is zondag nog niet inzetbaar voor Feyenoord wegens een knieblessure. Daar tegenover staat de terugkeer van Tonny Vilhena na een schorsing.

Bron Netwerk

-Advertentie- Word lid van FSV De Feijenoorder