Calvin Verdonk: ‘Die goal was gewoon mijn fout’

0
1159

De gelijkmaker van Steven Berghuis tijdens het duel tussen PEC Zwolle en Feyenoord kwam voort uit een fout van Calvin Verdonk. Dat vertelde de Feyenoord-huurling na de wedstrijd zelf aan het Algemeen Dagblad.

“Ja, die tweede goal was gewoon mijn fout. Ik had de binnenkant veel meer moeten afdekken. Ik liet Steven veel te makkelijk naar binnen komen”, aldus de jonge linksback. PEC kwam in eigen huis snel op 2-0, maar na de gelijkmaker van Berghuis had de formatie van trainer Ron Jans niets meer te vertellen. Het was wachten op een voorsprong voor Feyenoord.

“Ze gingen er vol voor en brachten Kramer in de ploeg”, vervolgde Verdonk, die door de koploper van de Eredivisie wordt gestald in Zwolle. “Natuurlijk denk ik daar over na, in bed en op de wedstrijddag zelf. Maar ik speel nu voor PEC Zwolle, dus eenmaal op het veld wil ik gewoon winnen.”

Bron Netwerk

-Advertentie- Word lid van FSV De Feijenoorder