Karim El Ahmadi sluit weer aan bij groepstraining Feyenoord.

0
994

Karim El Ahmadi heeft donderdag de groepstraining weer hervat bij Feyenoord. De Marokkaanse middenvelder trainde de afgelopen dagen apart nadat hij zondag met liesklachten was uitgevallen in de uitwedstrijd tegen PEC Zwolle (2-2).

De 32-jarige El Ahmadi moest het een paar dagen rustig aan doen van de medische staf van de Rotterdammers, maar sloot donderdag weer bij de rest van selectie aan op trainingscomplex Varkenoord.

Feyenoord bereidt zich voor op de belangrijke thuiswedstrijd van aanstaande zondag tegen FC Utrecht. Trainer Giovanni van Bronckhorst kan in De Kuip vermoedelijk ook weer beschikken over zijn spits Nicolai Jörgensen.

De Deense topschutter van de Eredivisie kreeg tijdens de warming-up voor het gelijkspel met PEC opnieuw last van een beknelde zenuw in zijn onderrug. Dat was hem een week eerder ook al overkomen in de openingsfase van de topper tegen Ajax (2-1 verlies).

Jörgensen traint inmiddels weer voluit mee en lijkt inzetbaar tegen FC Utrecht, de nummer vier van de Eredivisie. Feyenoord heeft als koploper met nog vier wedstrijden te gaan één punt voorsprong op naaste belager en aartsrivaal Ajax.

Bron Netwerk

-Advertentie- Word lid van FSV De Feijenoorder