“Je moet doorselecteren als je verder wil”

0
1145

Bilal Basacikoglu heeft zijn verbintenis bij Feyenoord deze week met twee jaar opengebroken. De vleugelaanvaller ligt nu tot medio 2020 vast, maar is dat verstandig na drie jaar waarin hij nooit écht heeft weten te schitteren.

“Ik vind het niet logisch”, laat Feyenoord-watcher weten in het praatprogramma FC Rijnmond. “Je hebt deze speler drie jaar in huis. Je hebt gezien dat hij niet brengt wat je gedacht en gehoopt had, dan moet je gewoon doorselecteren als je verder wil als club.”

Feyenoord mikt op zo min mogelijk verlies. Krabbendam: “Dat is dus ook de enige reden dat ze zijn contract hebben verlengd. Eigenlijk wil Feyenoord niet toegeven dat we van deze aankoop niets hebben gezien. Hij heeft 3,5 miljoen gekost en je kan hem nu verkopen voor misschien een paar ton. Dat verlies moet je dan maar pakken als je vooruit wil.”

Bron Netwerk

-Advertentie- Word lid van FSV De Feijenoorder