Terugkeer Jørgensen geeft vertrouwen bij Feyenoord: ‘Elftal heeft hem gewoon nodig’

0
1091

De terugkeer van Nicolai Jørgensen zorgt voor vertrouwen in de spelersgroep in de beslissende fase van het seizoen. ‘Hij is onze topschutter, in dit deel van de titelstrijd hebben we zijn goals nodig,’ zo stelt Eric Botteghin in De Telegraaf. ‘Nicolai is fit en oogt weer sterk. Het elftal heeft hem gewoon nodig. Het is zo’n sterke gozer, die als spits in mijn ogen echt compleet is. Hij denkt aan het team en weet waar de ruimtes liggen achter de defensie en zoekt die op. Verder is hij lastig door zijn fysiek, is net zo lang als ik en kan geweldig kaatsen en acties maken als hij met zijn rug naar je toestaat. Daarnaast maakt hij de kansen in de zestien makkelijk af.’

Bron Netwerk

-Advertentie- Word lid van FSV De Feijenoorder